sâmbătă, 26 mai 2012

,,Cântec pentru fiecare''

   Joi, 24 mai 2012 s-a sărbătorit Înălţarea Domnului, iar cu această ocazie locuitorii comunei noastre s-au delectat cu un spectacol de muzică populară,folk,pop şi blues, şi câteva momente de dans.Acest eveniment a fost organizat de Consiliul Judeţean Harghita, Primăria comunei Subcetate şi de Asociaţia Culturală Ardealul Subcetate.
   În mod surprinzător, cetăţenii au răspuns la invitaţie, venind într-un număr considerabil la Căminul Cultural din localitate pentru a se bucura de actul artistic.
   Recitalul a fost deschis de un moment de muzică folk, în compania lui Romică Brunchi,profesor de istorie în zona Vasluiului,marea pasiune a sa fiind muzica.Pe plan naţional a devenit cunoscut prin participarea la multe concursuri naţionale şi ca şi interpret al imnului echipe de fotbal FC Vaslui.

   Apoi, a intrat pe scenă trupa Nemuritorii,compusă din trei haduci care au încântat publicul cu muzica lor  populară şi etno.Oamenii au fost încântaţi de asemena şi de muzica fetelor de la Kronos.




   În continuare, micuţele Feline ne-au făcut să le aplaudăm cu frenezie pentru muzica şi dansul lor.





                                         

   Şi publicul de primă vârstă a avut momentul său prin interpretare unor melodii internaţionale de către o trupă din Gheorgheni.
 

   În final, am fost mândrii că suntem varvigeni datorită dansului popular executat impecabil de trupa de dansuri a comunei. 



 

Pentru mai multe videoclipuri pe canalul YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCaOnsx_bIEEZKNgjsmSqzJQ?feature=mhee

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari dansatorilor din Subcetate care au preluat si transmit mai departe frumoasele obiceiuri! DD

Buzilă Raul spunea...

Speram sa ne reprezinte cu mandrie in continuare!