duminică, 8 aprilie 2012

"Şcoala altfel" - Ziua a patra

     Timpul a trecut repede, încât nici nu am realizat scurgerea lui şi iată-ne ajunşi la cea de-a patra zi a acestei săptămâni pline de acţiune şi entuziasm. Această zi, fiind şi penultima din calendarul activităţilor, a constituit un prilej favorabil pentru ca elevii să îşi descarce energia acumulată în drumeţia din ziua precedentă.
   Aşadar, incipitul acestei zi a fost conturat de o activiate care reflectează cred că cel mai bine lumea de azi. Numele acesteia a fost "Cel mai bun vânzător-cumpărător", şi astfel elevii prezenţi au fost adevăraţi negustori, o parte din ei fiind vânzători, iar restul cumpărători. Cei care au reuşit să obţină cel mai mare profit au fost răsplătiţi cu diplome, primind totodată şi numele de "CEL MAI BUN VÂNZĂTOR/CUMPĂRĂTOR".




     Următoarea activitate a fost una dăruită mediului înconjurător. Ştim cu toţii că soarta naturii depinde de noi şi de aceea scopul acestei întâlniri a fost de a oferi planetei o a doua şansă. Echipa verde a şcolii a prezentat proiectul realizat în urma înscrierii la un concurs naţional, care are drept ţintă RECICLAREA şi odată cu ea salvarea vieţilor noastre.

   Şi dacă tot am vorbit în stil sănătos, ziua nu se putea încheia fără un pic de mişcare. Atât elevii cât şi profesorii şi-au pus în acţiune aptitudinile sportive într-un meci de volei, realizându-se o adevarată competiţie între dascăli şi şcolari.







Niciun comentariu: